Header
Mobiliteit op zondag
Oktober
6
Zondag

De organisatie van de Firtelstoet brengt uiteraard wat verkeershinder met zich mee. Om de veiligheid van de deelnemers en bezoekers te waarborgen, vragen wij rekening te houden met volgende aandachtspunten:

Tussen 11u en 22u is er een stilstaan- en parkeerverbod langs de beide zijden van het parcours. Waalstraat - Staatsbaan - Statiestraat - Kapellestraat - Olsenestraat

Tussen 11u en 15u is er een stilstaan- en parkeerverbod langs de beide zijden van de straten waarin praal- en/of firtelwagens worden opgesteld: Doornstraat en Ellegemstraat.

De omloop word volledig verkeersvrij gemaakt vanaf 13u en zal geleidelijk worden vrijgegeven na doortocht van de stoet.
De N43 is normaal terug vrij vanaf 18u.

Wie vanuit de centrumstraten (Anglo, Nijverheidsstraat, Kastanjelaan, Zaubeekstraat) Zulte wil verlaten tijdens de stoet, raden wij aan de oversteek te maken aan de kruispunten Kastanjelaan/Kapellestraat en Zaubeekstraat/Waalstraat. Gelieve hierbij voorang te verlenen aan de deelnemers van de stoet en het parcours verder niet te gebruiken.

De omleiding van de N43, is in beide richtingen voorzien langs Centrumstraat - Oudenaardestraat - Karreweg - Gentse Heerweg - Drogenboomstraat - Oude weg - Staatsbaan.