Header
Het klein bokkenfestijn
Juni
26
Zaterdag
Het klein bokkenfestijn
vzw Feest-, Firtel- & Cultuurcomité Zulte

Locatie: Tuin van bibliotheek
Gaston Martensplein 9, 9870 Zulte
Start: 14:00
Prijs: 2,00 EUR

We zijn weer terug met een nieuw evenement. Het vzw Feest-, Firtel- en Cultuurcomité presenteert:
Het klein bokkenfestijn.

Muzikale familivoorstelling Wolf

Start: 14:00 - Inkomprijs: 2,00 EUR

De Wolf? De Boze Wolf? De Grote Boze Wolf... Naya? Zo kennen we hem... althans dat denken we.

De kranten berichtten er al over; de WOLF is terug. Moeten wij er schrik van hebben?

Loert er achter elke boom gevaar?
In WOLF leren we hem kennen op een andere manier. WOLF is een theatervoorstelling over de vooroordelen rond de wolf en vooroordelen in het algemeen. Waarom wordt Wolf in sprookjes
altijd afgeschilderd als een slechterik en waarom moeten we er schrik van hebben?

In WOLF leren we hem eindelijk kennen zoals hij is. Een voorstelling over waarom je pas de dingen snapt als je het hele plaatje kent. En dat je elkaar maar kan leren kennen, als je durft luisteren naar elkaar.

WOLF is een muzikale familievoorstelling waarin hij je meeneemt in zijn eigen verhaal... en ja... hij kan er toch ook niet aan doen dat hij een vleeseter is...

MARY and JONES

Start: 17:00 - Inkomprijs: Gratis

MARY and JONES is een akoestisch duo uit Waregem opgericht in 2021. Ze brengen met twee gitaren en harmonische zanglijnen covers en eigen nummers.

Mind of Glory

Start: 19:00 - Inkomprijs: Gratis

Bram Lefevere (Mind of Glory) begon met muziek op 15-jarige leeftijd. Zijn grootste idool en leraar was zijn vader die zelf kleinkunstzanger en gitarist was. Daarna begon hij zelf als singer-songwriter. Hij maakt autobiografische soft rock. Met zijn eigen nummers probeert hij een verhaal te vertellen die voor iedereen herkenbaar is. Naast zijn eigen nummers brengt hij de aller bekendste pop en rock van Milo, Paul Simon, The Beatles tot Greenday, … voor iedere muziekliefhebber een waar traktaat.

Johnny Got Fat

Start: 20:45 - Inkomprijs: Gratis

Johnny Got Fat is je favoriete pop punk feestband om je feest op te fleuren! Zing mee met de beste pop punk anthems van de 90's en begin 2000.